De ideale plek om succesvol te zijn

De SECOYA Campus beschikt over vijf gebouwen die met haar grote variëteit aan werkplekken uitkomst bieden aan iedere onderneming; groot of klein. Het is de ideale plek om succesvol te zijn, waar mensen met plezier naar hun werk gaan, en waar vergaderen, lunchen en elke ontmoeting inspireert tot de beste ideeën.

Secoya Sustainability

Secoya biedt een gezonde werkomgeving die de groei van mens en organisaties bevordert. Een gezonde werkomgeving die geïnspireerd is op de natuur, omdat de natuur uitnodigt, inspireert en motiveert om actief te zijn en op gepaste momenten te genieten van de rust. Dat is wat Secoya voor ogen heeft.

Op Secoya kantoorruimte huren betekent automatisch een bijdrage leveren aan duurzaamheid en onderneemt u in een gezonde werkomgeving. Alle gebouwen op Secoya beschikken over een A energie-label.

Heeft u een elektrische auto? Geen punt, elk gebouw op de Secoya Campus beschikt over parkeerplaatsen met meerdere oplaadpalen.

Ga naar over Secoya.

Secoya Services

Biedt inspirerende faciliteiten om jouw manier van ondernemen en werken compleet te maken. Daarnaast kunt u op Secoya diverse vergaderruimtes huren incl. catering, apparatuur en technische ondersteuning.

Een nieuw hoogtepunt behaald met je team? Huur voor een middag onze bruine kroeg en vier je successen met je team. Tevens bieden we ruimtes aan waar evenementen georganiseerd kunnen worden. De catering kan geheel op maat worden afgestemd met onze cateraar ROOTZ.

Secoya draagt graag bij aan een gezonde werkstijl en vind de gezondheid van u en uw medewerkers zeer belangrijk. Daarom organiseren wij tweemaal per week kosteloos bootcampsessies, verzorgd door een Professionele Trainer.

Nieuwsgierig naar al onze services? Neem gerust contact op met het Secoya Service Point, waar ons Secoya team graag met u meedenkt over hoe wij uw werk nog makkelijker en leuker kunnen maken.

Secoya in Papendorp, Utrecht

Inspirerend, prestigieus en beeldbepalend: Papendorp, Utrecht. Een van de meest centrale en aansprekende zakenlocaties van Nederland waar vele succesvolle bedrijven gevestigd zijn.

Secoya betekent ondernemen op een premium zichtlocatie, die tevens uitstekend bereikbaar is. Vestig uw onderneming ook in het bruisende zakencentrum van Utrecht, waar bedrijven 24 uur per dag actief zijn. Voor grote én kleinere huurders een markante, representatieve plek.

Utrecht: hoogst opgeleide arbeidsaanbod

Arbeidspotentieel voor nu en in de toekomst is gewaarborgd.

Bedrijven die kennis delen, groeien sneller

De lay-out van de gebouwen nodigt uit om contact te leggen met andere bedrijven.

Ontmoeten staat centraal in architectuur

Secoya: vijf gebouwen, die als het ware in elkaar doorlopen, waar ontmoeten centraal staat.

Actueel

'Elke dag een wow-gevoel op Secoya'

Lees meer

Ontmoetingen volop inspiratie

Secoya is opgezet als een campus waar mensen elkaar makkelijk treffen. In de openbare ruimten, in de lounges, bij de flexwerkplekken, in het groene park buiten. Plekken waar men ervaringen deelt, elkaar ontmoet en creactieve ideeen ontstaan. Secoya bruist en leeft: 'Secoya, the living building'.

Meer faciliteiten

Wat kan Secoya u bieden?

Maak direct een afspraak voor een bezichtiging via de contactpagina.

Of laat hier uw contactgegevens achter.
Wij nemen dan snel contact met u op.